It will take 5 Seconds to Subscribe Us
က်န္းမာေရးအတြက္ေကာင္းေသာနဂါးေမာက္သီး(Dragon Fruit)၏အက်ိဳးေက်းဇူးမ်ား
နဂါးေမာက္သီး၏အရသာသည္ ခ်ိဳေသာအရသာရွိသည္။ နဂါးေမာက္သီး၏အရည္သည္ သစ္ေတာ္သီး ၊ ကီဝီသီး ၊ သခြါးေမႊးတို႕ႏွင့္ဆင္တူပါသည္။ နဂါးေမာက္သီး၏အခြံကိုခြါလိုက္ပါက အျဖဴေရာင္အသား ( သို႕ ) အနီေရာင္အသားႏွင့္အတူ စားလို႕ရေသာ အမဲေရာင္အေစ့ငယ္ေလးမ်ား ကိုေတြ႕ရမွာျဖစ္ပါသည္။
နဂါးေမာက္သီးကိုယခုစိုက္ပ်ိဳးေနေသာႏိုင္ငံမ်ားမွာ အာရွႏိုင္ငံမ်ားျဖစ္ေသာ ဖိလစ္ပိုင္ ၊ ယိုးဒယား ႏွင့္ ဗီယက္နမ္ ႏိုင္ငံတို႕ျဖစ္ၾကသည္။
နဂါးေမာက္သီးသည္ ေသြးတြင္းရွိသၾကားဓာတ္ကိုေလွ်ာ့ခ်ေပးသည္။
ကင္ဆာျဖစ္ပြါးမႈကိုကာကြယ္ေပးသည္။
မေကာင္းေသာ ကိုလက္စထေရာမ်ားကို ေလွ်ာ့ခ်ေပးသည့္အျပင္ အသားအေရကိုေခ်ာမြတ္ေစသည္။
အစာစားခ်င္စိတ္ကိုျဖစ္ေပၚေစသည့္အျပင္ အစာေခ်ဖ်က္မႈအားေကာင္းသည္။
မ်က္လုံးက်န္းမာေရးကိုေကာင္းေစသည္။
အ႐ိုးႏွင့္သြားမ်ားကိုခိုင္မာေစသည္။
ဓားရွမိေသာဒဏ္ရာမ်ားကို လ်င္ျမန္စြာအနာက်က္ေစသည္။
မွတ္ညဏ္အားေကာင္းေစသည္။
နဂါးေမာက္သီးတြင္အမ်ိဳးအစားသုံးမ်ိဳးရွိသည္။
၁။ အနီေရာင္အခြံႏွင့္အျဖဴေရာင္အသား
၂။ အနီေရာင္အခြံႏွင့္အနီေရာင္အသား
၃။ အဝါေရာင္အခြံႏွင့္အျဖဴေရာင္အသား
Posted by လရိပ္အိမ္
ေမမြန္ေက်ာ္
No comments:
Post a Comment